:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
::
توضیحات بیشتر در مورد گزارش کار آموزی بیسکویت و آدامس :

گزارش کار آموزی بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)

فهرست مطالب

 

عنوان

 

فصل اول

مقدمه————————————————-  ۵

تاریخچه محصولات—————————————-۹

تاریخچه کارخانه—————————————- ۱۰

ظرفیت تولید——————————————- ۱۱

 

 

فصل دوم

مواد اولیه مورد استفاده———————————۱۲

کنترل کیفیت آنها—————————————-۱۷

فصل سوم

تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در

خطوط مختلف تولید—————————————— ۳۱

سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب—————————–۳۲

 

فصل جهارم

تجهیزات آزمایشگاهی———————————–۳۳

انواع مختلف آزمایشات————————————۶۳

استانداردها——————————————–  ۱۳۶

 

فصل پنجم

نتیجه گیری——————————————– ۱۶۶

انتقادات————————————————۱۶۷

پیشنهادات———————————————-۱۶۸

 

فصل ششم

منابع و مراجع——————————————– ۱۶۹

 

مقدمه

 

غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.

گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.

 

 

 

گزارش کار آموزی بیسکویت و آدامس

قیمت : 7000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : شنبه, ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright powerpoint24.ir 2009-2022