:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
::
توضیحات بیشتر در مورد پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل :

پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

5222

عنوان پروژه : رشته صنایع غذایی ::روش تیتراسیون فرمل

فرمت : powerpoint

تعداد اسلاید:۴۲

حجم فایل : ۱۹٫۶۷۳ کیلو بایت

قابل دانلود بعد از خرید

فهرست مطالب

تعریف عیار  پروتئین
وسائل لازم برای آزمایش
معرف های لازم برای آزمایش
مشخصات نمونه مورد آزمایش
طرز عمل
تیتراسیون
دقت آزمایش
علل اصلی اشتباه در عمل
روش نصب رنگ
اصول آزمایش
رنگهای مورد استفاده
شرائط انجام آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
محلول رنگ و تامپون
طرز عمل
معرفهای لازم برای آزمایش
تنظیم رابطه بین دانسیته اوپتیک محلول و مقدار پروتئینها
محاسبه ظرفیت نصب رنگ
مقایسه روشهای سیاه آمیدو و Orange – G:
تعیین مقدار کازئین شیر(روش استاندارد بین المللی):
اصول آزمایش
وسائل لازم برای آزمایش(رسوب دادن کازئین):
نتیجه گیری
تعیین مقدار ازت غیر پروتئینی

پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

قیمت : 2500 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : یکشنبه, ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright powerpoint24.ir 2009-2022